, , , , ,

AKRYYLIMAALAUSTA osa 3

Nyt kun olen taas töissä normaalisti, aikaa jää turhan vähän maalaamiseen. Tottakai maalaaminen vaatii myös inspiraation. Minulla onkin välillä monta eri canvas pohjaa puolittain valmiina, odottamassa inspiraatiota ja aikaa. Välillä turhaudun johonkin työhön ja maalaan Gessolla päälle, peittämään sotkuni ja aloitan uudella idealla. Tällä hetkellä minulla on kolme keskeneräistä työtä ja yksi odottamassa viimeistelyä. Taide, oli se sitten piirtämistä, maalaamista, tanssimista… toimii myös terapiana. Tunnetilat vie mennessään ja värimaailma on sen mukainen. Sitäpaitsi maalaaminen akryyliväreillä ei katso aikaa ja harrastuksena se on helpompi toteuttaa kuin aikaan sidottu.

Kuulin muuten myös ilo uutisen! Meidän taloyhtiöön tulee kuntosali 24/7 tammikuun alussa. Nyt en voi sanoa ei, sillä kun näin lähelle tulee kuntosali, jonne on helppo mennä, treenit on aloitettava. Ei tekosyitä. Sitä paitsi jo parikin kertaa viikossa salia on todella hyvä. Mutta takaisin taiteiluuni. Olen täysin harrastelija ja tee-se-itse pohjalta oppinut.

Alla muutama työ, osa täysin kesken ja en edes vielä tiedä miten jatkan. Osa on vielä ilman nimeä, yhdellä kuitenkin on nimi.

Tämä värikäs ”sekasotku” on pojalleni, joka pitää väreistä. Työ lähti puhtaasti intuition perusteella liikkeelle ja kas kummaa sehän on kuin värikäs koralliriutta veden alaisine eliöineen. En tee tähän enää mitään suurempaa, vähän viimeistelyjä.

(Taulujen koko on myös suurentunut. 50cm x 70cm, 60cm x 70cm ja tulee jatkossakin suurentumaan).

Kuuntelin Vain Elämää biisejä taas tätä työtä tehdessäni (alla), erityisesti Kotiteollisuuden Jouni Hynystä. Syntyi tummaa jälkeä. Miksiköhän?

Planeetta X

Kun taas tämä vaaleanpunainen unelma on totaalisesti kesken ja muuttanut muotoaan matkalla. En pitänyt alkuperäisestä ideastani, joten lähdin muokkaamaan teosta uudelleen. Katsotaan minne idea vie ja mikä on lopputulos?

Kun taas idea tästä maalauksesta syntyi kesken kaiken maalatessani toista taulua. Joten uusi pohja ja aloin työstämään ideaani. Se onkin aika vaikea toteuttaa ja en vielä tiedä edes osaanko?

Nyt olen uudessa vaiheessa, päässyt eteenpäin. Tästä sitten pitäisi lähteä kehittämään maalaustani. Saa nähdä mitä siitä tulee ja onnistunko edes? Voi olla etten edes onnistu. Visio päässä ei vielä kerro miten, joten pakko vain kokeilla ja toivoa, että en joudu aloittamaan alusta.

Mitä mieltä sinä olet taiteiluistani? Olisi kiva kuulla mielipide, ei ilkeilyjä, vaan rehellinen ja asiallinen mielipide.

Kysymykset; satu.kisulandia (at) gmail.com

Kuvat ja teksti ©Satu Tapola, kisulandia.wordpress.com

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.