, , , , , ,

BLOGI UUDISTUI

Tervetuloa tutustumaan uusittuun blogiini.

Uusi blogi muutti muotoaan ulkoisesti ja myös sisällöllisesti. Jatkossa kirjoitan enemmän omasta elämästäni ja miten sen koen näin eronneena sinkkuna. Omia pohdintoja, mielipiteitä ja tarinoita menneestä sekä nykyhetkestä. Tarinoita deittailu ja seksi kokemuksistani, miten miehet näkevät 50+ naisen ja mihin 50+ nainen kelpaa. Kirjoittelen myös aiheista, jotka itse koen merkitykselliseksi.

Kauneudenhoito ja muoti kuuluvat myös elämääni, joten niistä myös jatkossa aina kun siltä tuntuu. Muoti blogeja on paljon, joten en edes yritä kilpailla niiden kanssa, vaan tuon enemmänkin vinkkejä ja muuten vaan ilahdutan kertomalla vaikkapa kauden väreistä.

Asun kissani kanssa Helsingissä ja työskentelen tällä hetkellä Lähiesimiehenä muodin parissa. Olen myös pukeutumisen ammattilainen, koulutukseltani mm.pukeutumisneuvoja mestari.

Miksi sitten nimi Kisulandia? Miksi hylkäsin aiemman? Tuntui, ettei nimi ja tarinat enää kohdanneet ja halusin kokonaan jotain uutta. Testasin eri nimi vaihtoehtoja ystävilläni ja Kisulandia sai aikaan suuria reaktioita; naurun rämäkkää, silmät pyöreänä ihmettelyä, OMG lausahduksia, siis mikä? kysymyksiä. Tarpeeksi kun pyörittelin nimeä suussani, alkoi se tuntumaan omalta ja nimeltä mikä ei tarkoita mitään eikä johda mihinkään. Uskon nimen olevan helppo eli se jää mieleen. Nimi ei kerro mitä ja missä, vaan saa aikaan ehkä uteliaisuuden kurkata sisältöön. Toivon niin. Tarinoita tulee myös nopeammalla tahdilla. Tämän lisäksi YouTubesta (https://www.youtube.com/@Kisulandia ) löytyy pieniä videon pätkiä, joissa kerron erilaisista kohtaamisista eri ikäisten ja erilaisten miesten kanssa.

Viihdy kanssani, mikäli sinulla herää kysymyksiä aiheesta kuin aiheesta, vastaan mielelläni. Blogin muutostyöt vievät vielä hetken ja se valmistuu pikku hiljaa.

Teksti; ©Satu Tapola, https://kisulandia.wordpress.com

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.